Op zoek naar kunstof staldeuren?

kunstof staldeuren
 
Vind staldeuren op Marktplaats.nl.
Groot Aanbod aan Staldeuren en Luikjes. Nieuwe en Antieke Staldeuren en Luikjes. Bekijk alle 5 advertenties Wat is dit? Maatwerk Paardenstallen, paardenboxen, staldeuren, voorwand. Maatwerk paardenstallen, staldeuren en stalramen diverse maten en uitvoeringen paardenstallen, stalramen en staldeuren zeer degelijke kwaliteit, in elke gewenste uitvoering!
Paardennaamplaat.
NIEUW, NIEUW, NIEUW Verlichte Spiegel. Naamplaten voor op staldeuren in hout of natuursteen decor, of effen kleuren. Model A ovaal 31x 10 cm 1595, incl. Bij dit model worden de letters 12, mm uitgevreesd in het oppervlak van de naamplaat. Model B ovaal 31 x 10 cm 2495, incl. Bij dit model blijven de letters en de ovale contour van uw naamplaat staan.en wordt rondom de letters de achtergrond 15, mm diep weg gefreesd. Maximaal 7 letters. Het is eigenlijk als hobby ontstaan, u kent het wel, enthousiast van paardrijden maakten wij eenseen, paar naamplaten voor de manege lees meer. Model C Cowboy 1895, incl. Bij dit model worden de letters 12, mm uit gevreesd in het oppervlak van de naamplaat. Model D 30 x 20 cm voor de naam van de Manege of Stal 1895, incl. Bij dit model worden de letters 12, mm uitgevreesd in het oppervlak van de naamplaat. Model E 30 x 20 cm 2895, incl. Bij dit model blijven de letters en de contour van uw naamplaat staan.en wordt rondom de letters de achergrond 15, mm diep weggefreesd. Model F Kunstof Spiegel 895, incl.
Kunststof deuren Belisol.
Weinig tot geen onderhoud. Op onze standaard kunststof deuren zit geen folie zodat ze een strak, glad oppervlak hebben. Ze zijn mooi egaal wit en ogen sober: een stijlvolle, tijdloze keuze. Belisol biedt ook een brede kleurenwaaier van structuurfolies aan.
Agridoor Iso-plus kunststof deuren.
Agridoor Iso-plus kunststof deuren. Het beste alternatief op traditionele staldeuren voor de agrarische bouw zijn de Agridoor Iso-plus kunststof binnendeuren van Bouwimpex. Geheel gemaakt van onverslijtbaar kunststof en compleet met RVS-hoekkozijn voor een probleemloze en snelle installatie. Bij moderne toepassingen met kunststof afdelingswanden Bouwplast Systeem kan een vochtbestendige Agridoor deur niet ontbreken.
Staldeur Solid, Kunststof Rutjes Paardenboxen en omheiningen.
Horizontale plank in deur 40, per plank. Cilinderslot in de deur 85., Bekijk ook onze andere staldeuren en stallen. Wilt u meer informatie over onze producten neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of gebruik de bovenstaande e-mailknop.
Kunstof openslaande buitendeuren tuindeur Werkspot.
Kunstof deur plaatsen. Onze garage is pas gebouwd. We hebben al een kunstof deur aangeschaft, alleen moet deze nog geplaatst worden. Openslaande deuren in schuifdeuren omzetten. Ik zou graag 2 houten deuren die ik in een gang heb die momenteel opslaan willen laten omzetten in schuifdeuren.
Geïsoleerde staldeuren Agroz.
Deze schuifdeuren hebben een dikte van 40 mm en zijn gevat in thermisch verzinkte U-profielen en een zware bovengeleiding. Ter bescherming van de bovengeleiding leveren wij hier, indien nodig, een zetwerk bij. Op onze fotopagina vindt u nog meer fotos.
Buitendeuren voor stallen BEDAF Stallenbouw BV.
attentie: onze buitendeuren en buitenluiken zijn bedoeld voor paarden, om het werken van bv hardhout mogelijk te maken worden de standaard buitenluiken en buitendeuren voorzien van een U profiel waarin de planken verticaal kunnen schuiven. Deze constructie heeft tot gevolg dat de buitendeuren en buitenluiken niet volledig waterdicht zijn.

Contacteer ons