Op zoek naar friese paarden te koop?

friese paarden te koop
 
Friese paarden te koop/for sale Pieter Wijbenga.
Agenda en uitslagen 2013. Martinus PJ en Jort halen Sinterklaas op. Rutger Hauer 65 jaar. Bruiloften en partijen. Friese paarden te koop. Onze Friese paarden te koop/for sale. Annette PJ is verkocht. Franke PJ Ster en sport hengst Z1 dressuur verkocht.
Wij heten u van harte welkom op onze site. De Noeste Hoeve.
Naast de hoefsmederij zijn wij heel gespecialiseerd in het trainen van Friese Tuig en Men Paarden., Naast onze eigen wedstrijdpaarden brengen wij ook enkele talentvolle paarden uit voor derden. Tevens kunt bij ons terecht voor het aan en verkopen van uw paard, wij hebben altijd een actueel aanbod van Zeer goede 1e klas kwaliteit.
Fries-paard kopen en verkopen ehorses.nl.
De fries werd toen veel gebruikt voor het werken op het land. In de 19de eeuw was er echter weinig vraag naar het friese paard waardoor er nog slechts 3 hengsten waren. Gelukkig lukte het de fokkers het ras weer te laten groeien. In de laatste jaren is de vraag naar friezen erg toegenomen, niet alleen binnen europa maar wereldwijd! Ben jij opzoek naar een leuke fries? kijk dan nu op www.ehorses.nl en vind jouw zwarte pare l! Gevonden worden, in plaats daarvan zoekt hij zelf. Met uw persoonlijke paarden-voorkeuren op zoek naar uw droompaard. Omschrijf uzelf en uw wensen. U ontvangt rechtstreeks aanbiedingen van gecertificeerde verkopers. Direct online, looptijd 90 dagen. U betaalt gemakkelijk en veilig. maar 1499, 999., Aanvraag nu versturen. Dekhengsten Dressuurpaarden Recreatiepaarden Hunter Draver Voltigeerpaard Endurancepaard Menpaarden. Renpaarden Springpaarden Eventing Fokpaarden Polopaarden Barokpaarden Westernpaarden Schouwpaarden. Alles over ehorses. Dit is ehorses Help Contact Adverteren op ehorses Algemene voorwaarden Impressum. Quick Navigatie Paardenmarkt. Paardenmarkt Paardenkoop Paarden kopen in regio Verkopers Dekhengsten Veulens Lease/Verzorgpaard Paarden te koop.
Stoeterij Galloper Friese paarden te koop.
Ons fokdoel is paarden te fokken die naast alle gewenste uiterlijke kenmerken ook het talent en de kwaliteit hebben om op het hoogste niveau van de sport te presteren. Door dit fokdoel draagt Stoeterij Galloper ook de slogan.; Een sportieve kijk op Friese paarden.
Friese paarden te koop Hoge kwaliteit friese paarden te koop.
Friese paarden te koop. Hier vindt u onze Friese hengsten en ruinen die wij momenteel te koop aanbieden. Het zal u waarschijnlijk opvallen dat wij vooral hengsten te koop aan bieden. Dit komt doordat veel andere landen graag hengsten willen kopen en castreren maar één keer mogelijk is.
Home.
Op deze website treft u een selectie aan van Friese paarden, welke Leny's' Friese Paarden via bemiddeling te koop heeft staan. Met ruim 30 jaar ervaring in de Friese paarden, staat Leny's' Friese Paarden sinds 2005 officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.
Dekstation Gaasterland Dekstation Friese paarden en trainingstal keuringsklaar maken en IBOP.
Het beleren van uw friese paard. Alke 468 SPORT. Fonger 478 SPORT. Mewes 438 Verkocht. Paarden te koop. Artikel in het Showpaard. Het beleren van uw friese paard. Alke 468 SPORT. Fonger 478 SPORT. Mewes 438 Verkocht. Paarden te koop.
Stal de Mersken Siegerswoude training en verkoop van Friese paarden.
Wij hebben doorlopend plek voor stage binnen ons bedrijf. Het gehele jaar door hebben wij kwaliteitsvolle friese paarden te koop. Ze worden door ons vakkundig beleerd en doorgereden en eventueel uitgebracht in de sport. Tevens kunnen wij voor u de gehele export van uw paard verzorgen.

Contacteer ons