Op zoek naar stal jasper paarden te koop?

stal jasper paarden te koop
 
Homepage Manege Hillegom.
Je leert op een diervriendelijke en veilige wijze met onze dieren om te gaan. Persoonlijke begeleiding één van de speerpunten op Manege Hillegom. Vanuit deze filosofie worden in groepslessen zowel kinderen als volwassenen vertrouwd gemaakt met het paard. Poetsen van het paard, wandelen, laten grazen en helpen met voeren, het is allemaal mogelijk op de manege. Kortom, bezig zijn met en tussen de paarden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
paarden ponys.
paarden van stal jasper en friese paarden YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on Feb 7, 2013. als je paarden mist van stal jasper dan zie je ze hier en friese paarden me lievelings paardenn. Standard YouTube License. YouTube Video Editor.
Paarden Marktplaats.nl.
De Punt, DR. GEZOCHT: Brave paarden, ook Friesen te koop gevraagd. Stoeterij en africhting stal doorstap kan gebruiken, mits aantrekkelijk geprijsd: rijpaarden zoals kwpn ers, friezen, kruisingen etc. Afstammingen niet van belang indien de prijs hier ook na is. Ook: brave pony's' haflingers, fjorden, tinkers etc graag in een aantrekkelijke prijsklasse; na.
index.
Paardrijlessen Gediplomeerd instructieteam Gevarieerde lessen vanaf 5 jaar Superbrave paarden ponys Fijne sfeer in de stallen! Cursussen Kinderfeestjes Vakantiedagen Ponystappen. Cest la Vi Echte koffie ook take away Smoothies en ice coffee Heerlijke gezonde lunches Ruitershop met leuke betaalbare rijkleding! Aardappelwinkeltje Aardappelen, eieren en uien Ma t/m vr: 08.30-12.30 / 13.30-18.00 Za: 08.30-17.00 Zo: 08.30-14.00. Plek in de minilesjes op donderdag en vrijdagmiddag! Plek in de springles op maandag! Leuke fotos van de lesgroepenwedstrijd! Welkom bij Stal Jasper!
Te Koop.
Anders x Jasper 4 jarige ruin. Onder het zadel doorgereden en voor de wagen beleerd. Meet 1.62 maar zit nog ruim in de groei. Mooi imponerend rassig paardveel, behang en fijne bewegingen. Jambers is een sensibel paard en geschikt voor de ervaren ruiter/amazone. Video op aanvraag. NANNE FAN PANHUYS VERKOCHT! Grote 3 jarige Loadewyk x Hearke hengst. Moeder is ster-dubbelpreferent-prestatie. Video op aanvraag. JOSJE FAN PANHUYS. Olgert x Rindert veulenboek. Grote 4 jarige merrie beleerd onder het zadel. Makkelijk karakter zowel op stal als met het rijden. Josje is nog niet voorgesteld op de keuring. Moeder is ster sport, grootmoeder sterdubbelpreferent prestatie en Z1 dressuur geweest. Video op aanvraag. Barouche in zeer goede staat te koop met de mogelijkheid tot aanschaf van blauwe wagen waar de koets vervoerd kan worden.

Contacteer ons