Zoeken naar stallen voor paarden te koop

stallen voor paarden te koop
 
Paardenstallen Paardenstal Select Stallenbouw.
Door balken tussen de binnen en buitenwand aan te brengen wordt doorslaan voorkomen. Het hang en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd. Licht en lucht in de stal zorgen voor comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Details, zoals keurig afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden, bieden extra comfort. Door dit alles ziet uw stal er met relatief weinig onderhoud nog jarenlang als nieuw uit. U vindt de volgende modellen in ons assortiment.: Paardenstal Model Texas. Paardenstal Model Zadeldak. Paardenstal Model Dallas. Paardenstal Model Lessenaarsdak. Loopstal voor uw paard. Een loopstal dient als een soort groepshuivestiging. Het biedt onderdak aan uw paarden, waaren zij vrij kunnen rondlopen.
Paardenstal 1001 Tuinhuisjes.
Op onze site staan diverse paardenstallen en paardenboxen te koop die wij op maat voor u kunnen maken zoals u het wenst. Ook heeft u de keuze in diverse houtsoorten, dakvormen, dakbedekkingen, ramen en staldeuren. Onze paardenstal wordt gebouwd middels houtbouw.
Hippisch onroerendgoed Sporthorses.
Friese paarden te koop. Vervoer te koop. Zadels te koop. Kleding te koop. Rijlaarzen te koop. Rijtuigen en koetsen. Stalling en weidegang. Toebehoren te koop. In en rond de stal. Copyright 2013 SportHorses.nl Alle rechten voorbehouden Disclaimer Voorwaarden Sitemap Contact. Ontwerp realisatie: Juice. U bent nieuw hier? Indien u voor het eerst Sporthorses bezoekt kunt u hier een account aanmaken waarna u advertenties kunt plaatsen.
Paardenstallen te koop Select Stallenbouw paardenstallen.
Bekijk het complete assoritment stallen, staltegels, binnenstallen en voerderbakken. Paardenstallen te koop. Paardenstallen Te Koop is een website van Select Stallenbouw. Select Stallenbouw is gespecialiseerd in stallenbouw en met name in het bouwen van paardenstallen. Naast het bouwen van paardenstallen leveren wij o.a. staltegels en voederbakken. Wij hebben diverse modellen en maten paardenstallen te koop. Klik op de knop hiernaast voor meer informatie over Select Stallenbouw.
Paardenboxen en paardenstallen Geert Henk Trading Geert en Henk Trading BV.
Te koop: 6x Spouwafwerking antraciet voor een venster. Gepoedercoat zetwerk 2 mm dikte. Voor venster van 1x1 meter. Diepte binnendoos 235, cm. Nu voor 125, per stuk, margeregeling. Skywalker 6 paards 18 meter. Te koop: Skywalker, trainingsmolen, stapmolen. 6 paards 18 meter.
Vind paardenstal te koop op Marktplaats.nl.
2 paardenstallen in container te koop. Wij hebben te koop container met 2 paarden stallen. Compleet met waterbak en voerbak lengte 6 m breed 25m, voor meer info 0655933253 niet mailen alleen bellen. 12 mei 18. Gebruikte paardenstal te koop.
Paardenboxen en Paardenstallen Top kwaliteit Rutjes.
Birmingham voorwand erkerstand. Groepshuisvesting paarden met draaibare voorwand. Hoogwaardige paardenboxen, uit voorraad, tegen de beste prijs. Dat is wat we bieden! De basismodellen, paardenboxen zijn snel te leveren. Het model Gentleman voorwand met schuifdeur en minideur is altijd voorradig in 250300350, en 400cm. Dit geldt ook voor tussenwanden met boven tralies evenals geheel dichte wanden.
Aanbod paardenpanden.
Op 12km van de stad Den-Bosch en tegen Zaltbommel gelegen, bieden wij te koop aan het manegecomplex Hippisch Centrum Bommelerwaard. De manege bestaat uit een binnenrijhal 20 x 40m, 39 stallen, poets-/wasplaatsen, royale foyer, buitenrijbaan 27 x 60m, veldschuur voor opslag, mestplaat, ruim voldoende parkeergelegenheid, visvijver en direct aansluitend zijn uitrijmogelijkheden aanwezig.

Contacteer ons