Zoeken naar stallenbouw

stallenbouw
 
Stallenbouw en smederij in Wolvega.
Bij de stallenbouw kunt u kiezen uit de bestaande paardenboxen: Solide, Pride en Unique. Uiteraard bestaat er ook ruimte voor eventuele aanpassingen en maatwerk. De Solide is uitgevoerd in eerste klas materialen, gegalvaniseerd metaal en voorzien van een draai of schuifdeur.
Stallenbouw advies.
Gepubliceerd op: 2012-09-01 000000: Categorie: Stallenbouw advies. Een artikel en beslissing waarin stallenbouwadviseur Bertjan Westerlaan een duidelijk aandeel heeft. Koeien' zetten de hakken in het zand. Melkkoe heeft minstens 70 cm vreetbreedte nodig. Gepubliceerd op: 2012-05-30 000000: Categorie: Stallenbouw advies.
Maatlatprincipe Stallenbouw met Bouwbedrijf Jos Vrolijk.
Zo kijken wij bijvoorbeeld naar optimale looplijnen, ventilatie, daglicht en de juiste huisvesting. Meer dan 25 jaar ervaring in de stallenbouw. Stallenbouw is ons specialisme. Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV kunt u inschakelen voor elk stallenbouw project, groot, klein of uitbreiding van bestaande stal.
Stallenbouw Agrion B.V. gespecialiseerd in bouwsystemen.
Voor een pluimveestal maken wij onderscheid in: Volière en scharrelstallen. Voor de bouw van uw varkensstal kunnen wij een totaalconcept aanbieden. Met overige stallen doelen wij op rundveestallen, geiten en schapenstallen en paardenstallen. Bedrijfshallen, kantoren en productiebedrijven, industriële complexen en koel/viesopslag.
Stallenbouw, nieuwbouw of verbouw Aannemingsbedrijf De Jong Ursem.
Dat weten wij, na zoveel jaar ervaring, als geen ander. De stallenbouw vormt één van de belangrijkste specialiteiten van De Jong Ursem. Tot de werkzaamheden behoren naast het bouwen van nieuwe stallen ook: de bouw van betonkelders, het vervangen van veeroosters, het realiseren van robotruimtes en het renoveren van stallen.
Klusco Stallenbouw Paardenstallen, ht adres voor de perfecte paardenstal! Untitled Document.
Het begint bij een standaard stal van 3x3 meter met overstek, waarnaast er dus ook gekozen kan worden voor een grotere stal van alle hiervan afwijkende maten. In de foto naast deze tekst ziet u de standaard 3x3 meter stal.
Welkom BEDAF Stallenbouw BV.
U bent altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom en uw plannen met ons door te nemen. Wij kunnen dan aansluitend een geheel vrijblijvende offerte voor u verzorgen. bedaf stallenbouw bv: niets van deze site mag zonder toestemming van bedaf stallenbouw bv worden gekopieerd of overgenomen.
stallenbouw-advies/adviesdiensten.
Pakket Stallenbouw Uitgebreid. Wilt u uitgebreid advies en ondersteuning tijdens het gehele bouwtraject, dan kiest u voor het pakket Stallenbouw Uitgebreid. Dit pakket is een uitbreiding van het pakket Stallenbouw Basis met twee vervolgbezoeken en een aantal contactmomenten tijdens de daadwerkelijke verbouw.

Contacteer ons