Resultaten voor staldeur

staldeur
 
Staldeuren.
Het oppervlak is standaard in het wit, maar we kunnen het u leveren in meerdere kleuren. De levering bevat telkens een complete voorgemonteerde deur, voorzien van een bijhorend pakket met deurkruk, rubberdichting en bevestigingsmaterialen in RVS. Gebruiksklaar en makkelijk te monteren.
Staldeur Stalling en weidegang 2dehands.be.
In de Bear Wood Webshop online houthandel, vindt u paardenstallen, staldeuren en stalinrichting in elk formaat en voor elk budget! 3 mei 2018 0740: Buggenhout Opdorp. 1 staldeur met rail. 1 stevige binnen staldeur met rail voor amper 100, afmeting: 2m18 H x 1m20 B, hoogte van onderstuk: 1m30.
Buitendeuren voor stallen BEDAF Stallenbouw BV.
attentie: onze buitendeuren en buitenluiken zijn bedoeld voor paarden, om het werken van bv hardhout mogelijk te maken worden de standaard buitenluiken en buitendeuren voorzien van een U profiel waarin de planken verticaal kunnen schuiven. Deze constructie heeft tot gevolg dat de buitendeuren en buitenluiken niet volledig waterdicht zijn.
Staldeuren Compleet assortiment Rutjes Paardenboxen.
Staldeuren van Rutjes paardenboxen zijn ruwweg te verdelen in schuif en draaideuren. Uit voorraad leveren wij echter de standaard staldeuren met boven en onderdeur 120220cm. zie staldeur solid. Verder leveren wij elke gewenste staldeur van groot tot klein van standaard tot luxe.
Staldeuren Paardensport 2dehands.be.
Met het grote aanbod accessoires en ruiterkledij zoals laarzen, hoeden en rijbroeken heb je weinig excuses om je merrie niet piekfijn uitgedost te bestijgen. En wie graag de sprookjesachtige toer opgaat, moet zeker een kijkje nemen in de rubriek rijtuigen en koetsen.
Vind staldeur op Marktplaats.nl.
Nieuw Ophalen of Verzenden. Deurposter paard staldeur 210x95cm. Paard staldeur deurposter 210 x 95 cm multi. Ophalen of Verzenden. Deursticker paard staldeur Nieuw. Deursticker paard staldeur wat een schatige staldeur met een paard. Alle deurstickers hebben een easy apply lijmlaag voor een eenvoudige installatie.
Deuren: Paho Horse Stables: A Stable to live, to work, to enjoy.
De dubbel opendraaiende staldeur wordt gemaakt met vleugelbuizen en C-profielen 50/40/10. In het bovenste deel, met bolknop als sluiting, is er de keuze tussen opgevuld met Govaplast of bamboe houten planken, staldeur type H; of veiligheidsglas met traliewerk achter, staldeur type P.
Staldeur Paardensport 2dehands.be.
8 stuks beschikbaar 70 euro per stuk prijs bespreekbaar indien meerdere stuks. 30 april 2018 2111: Bornem. 1 staldeur met rail. 1 stevige binnen staldeur met rail voor amper 100, afmeting: 2m18 H x 1m20 B, hoogte van onderstuk: 1m30.

Contacteer ons